Skreddersydde trapper og rekkverk siden 2004

Trappeteknikk startet 2004 i Hillevåg med 10 ansatte. Høsten 2018 er vi 24.

Vi leverer trapper, rekkverk, innglassing, baldakiner og balkonger, og samarbeider med noen av Europas ledende produsenter av rekkverkskomponenter.

Vi holder til på Bryne der vi har kontorer, verksted og lager.

I de fleste tilfellene blir løsningene skreddersydd etter arkitektens ønske og utbyggerens krav. Vi har, og har hatt, en rekke store prosjekter som Arkivenes Hus for Smedvig og flere hoteller i Rogaland, men også betydelige prosjekter andre steder i landet. 

Typiske prosjekter er boligblokker, kontorlokaler, industribygg, skoler og offentlige bygg, men også spesialbygg som renseanlegg for IVAR, etc. Spennvidden er stor, noe som krever at vi er fleksible og løsningsorienterte. Og en god trappeleverandør skal også ha litt blikk for detaljer, selv om mye er beskrevet av arkitekter.

Produksjon

Ved produksjonsanlegget i Vardheia industriområde på Bryne, har vi det som kreves for å kunne levere raskt og fleksibelt. Egne sveisere og montører sørger for tilpasninger og løsninger som tilfredsstiller kundenes krav både til sikkerhet og estetikk.

Lager

God lagerkapasitet gjør at vi er svært leveringsdyktige.

Vi har de fleste standard trappekomponenter på lager. Stort lager av komponenter gjør oss også svært leveringsdyktige. I tillegg har vi tett samarbeid med blant andre Q-railing på rekkverk og rekkverkskomponenter. Det gir oss tilgang til et stort utvalg spennende rekkverksløsninger av ypperlig kvalitet.